Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Vad är detta för växt?

2015-12-06 18:41 #0 av: Maleficum

Är en växt jag fått för länge sen av en bekant och är lätt att bara bryta eller klippa av en bit av stammen och sätta i vatten och få en ny planta och nya skott växer snabbt ut på modersplantan straxt under brottet. Bryter man inte av dem blir den lång och ranglig men inte speciellt mycket tjockare stam och den fortsätter vara grön.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2015-12-06 18:52 #1 av: [tk1971]

Doftdracena?

Anmäl
2015-12-06 20:35 #2 av: TjockaBerta

Yuccapalm??

Anmäl
2015-12-06 22:53 #3 av: Maleficum

Ingen Yucca iallafall för sån vet jag hur de ser ut (har redan sådana)

Kikat på doftdracena men tycker inte riktigt de är lika men vet inte om de finns i flera varianter? Verkar som de flesta av dem har ljus grövre stam men det får inte denna.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.