Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Försent att plantera vildvin?

2015-11-12 18:38 #0 av: Maleficum

Har två skott vildvin som börjat få rötter nu och börjat få lite ny tillväxt (ännu inga nya blad). Tanken är att de ju ska planteras ute men funderar på om det är försent att göra det nu? Och isåfall klarar de sig inne under vintern? Just nu står de bara i ett glas med vatten så de måste ju planteras på något vis?

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2015-11-13 06:51 #1 av: Åsa S

Om de står inne i sommarvärme är det inte läge att plantera ut de hinner ju då aldrig förbereda sig för vinter så du får nog fortsätta hålla dem vid liv inne gärna ställa dem ljust och svalt ifall det finns en sån plats.

Anmäl
2015-11-13 11:10 #2 av: Maleficum

Brukar ha rätt svalt inne men är ju betydligt varma är ute. Har riktigt svalt i sovrummet men inte speciellt ljust om jag inte kan lyckas placera dem vid akvariet så de kan sno av deras ljus såklart. Får hoppas de överlever då, annars får jag väl försöka på nytt i vår.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.