Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

är det för sent att klippa liguster häck?

2015-10-09 09:10 #0 av: mariatingsund

ja, som det står. Vi hade ingen ork klippa häcken när det skulle, nu är den rätt yvig och jag är rädd att snön kommer att lägga den över vägen som blir irritation för bilarna som kör här. Så jag skulle hemskt gärna vilja åtgärda det nu i helgen, och temperaturen är rätt låg nu, 1-4 grader kan jag tro med iskalla vindar, bor i zon 4.

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl
2015-10-10 09:35 #1 av: Bosig

Det går bra att klippa liguster nu. Man kanske inte skall föryngringsbeskära den så här års, men lite putsning är inga problem!

Anmäl
2015-10-10 23:10 #2 av: mariatingsund

Vad bra, tusen tack! Då kommer verktygen fram imorgon.

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.