Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Övrigt utan anknytning till trädgård

Likör av plommon söker recept

2015-09-26 12:44 #0 av: beem

Är det någon som har ett bra recept på plommonlikör. Jag hittar ju mängder på nätet men vill  ha ett recept av någon  som provat det och vet att det blir gott.


Anmäl
2015-09-30 20:39 #1 av: beem

Blir visst inte så mycket smak med plommon så jag får nog hitta på något annat.


Anmäl
2015-09-30 22:42 #2 av: Henrik93

Sök på youtube "how to make umeshu" umeshu är ett supersött plommonvin/likör" tar sin tid men den starka smaken är värd det om man vill ha plommon smak. Finns också att köpa på systembolaget. Fråga efter umeshu. Tror bryggeriet heter akebono.

Anmäl
2015-09-30 22:49 #3 av: beem

#2 Tack för tipset. Ska kolla YT.


Anmäl
2015-09-30 22:49 #4 av: Tant Grön

#2 Låter gott Drink

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.