Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Magic Bells "bebisar"?

2015-08-24 12:24 #0 av: evelinana

Hej allihopa!
Köpte för ett tag sedan en jättefin Magic Bells blomma, som välte ned från fönsterkarmen. Den klarade sig fint, men tappade några blad. Nu när jag skulle slänga soporna såg jag att bladen som lossnat fått små "bebisar"! Kan man plantera om dessa eller är det inte alls som jag tror? :)

Kan även lägga till att jag redan trodde att det var en stickling påväg i krukan (bild 4), kan man gräva upp och sätta ner den?

Tacksam för svar!

Anmäl
2015-08-24 13:14 #1 av: Åsa S

Ja du kan plantera dessa bebisar som blir kopior av sin mamma

Anmäl
2015-08-24 13:15 #2 av: evelinana

Åh vad kul! Då gör jag det i eftermiddag :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.