Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

vildkaprifol

2015-08-15 10:26 #0 av: barbroej

Vildkaprifolen som vi haft på balkongen i ca fyra-fem år har fått mjöldagg och tappat alla blad men den blommar så vackert just nu. Är det någon som har tips om vad jag ska göra med den. Klippa ner/kasta eller ...?  Kan det finns hopp om att bladen kommer att växa ut igen?

Anmäl
2015-08-15 16:51 #1 av: VildaVittra

När den blommat klart kan du klippa ner den helt och byta jord, när en kaprifol börjar må dåligt brukar det vara dags att göra det. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2015-08-16 15:54 #2 av: barbroej

Tack för tipset!

Barbroej

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.