Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

(S) 6/7 Perenner säljes vid besök

2015-07-06 11:51 #0 av: OlleA

Jag har en del inkrukade perenner som jag gärna säljer vid besök. De flesta är gamla torpväxter som är mycket lättskötta och blommar villigt. Jag bor mellan Stenungsund och Ljungskile i Bohuslän och skickar inte dessa växter. Möjligen kan jag ta med dem in till Stenungsund om det inte rör sig om för stora mängder. PM:a gärna om ni är intresserade. Växterna kostar 30-40 kr/st beroende på storlek. Här är några exempel på vad jag har:

Strandiris (Iris sanguinea)
Orange daglilja (Hemerocallis sp.)
Gul daglilja (Hemerocallis lilioasphodelus)
Plymspirea (Aruncus dioicus)
Jättedaggkåpa (Alchemilla mollis)
Kinesisk kärleksört (Hylotelepium spectabile)
Hosta (Hosta sp.)
Kungsmynta (Origanum vulgare)
Fjädernejlika (Dianthus plumarius)
Lila primula (Primula sp.)

Olle

Anmäl
2015-07-12 18:52 #1 av: OlleA

De flesta av dessa perenner (och kanske några till) kommer jag att sälja på en loppmarknad på Kållekärrs Center på Tjörn nu på lördag (18/7) kl 10-14. Dit är alla välkomna! Glad

Olle

Anmäl
2015-07-23 11:32 #2 av: OlleA

Det finns massor kvar! Glad

Olle

Anmäl
2015-08-09 18:43 #3 av: OlleA

Fortfarande massor kvar! Glad

Olle

Anmäl
2015-08-12 22:06 #4 av: Pixxan

Kan man komma och hälsa på dig OlleA?
Handla till min trädgård, och jag har köpt en ny tomt som snart ska ha en trädgård med blommor och växter😊

Anmäl
2015-08-12 22:14 #5 av: OlleA

Du är välkommen! Glad Jag har kvar av de flesta sorterna och är hemma för det mesta. PM:a gärna om lämplig tid, så ska du få en vägbeskrivning.

Olle

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.