Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Vilda växter och ogräs

Vit midsommarblomster

2015-07-05 22:14 #0 av: Nosen

Hittade en vit/ljusrosa midsommarblomster.

Är den albino eller vadå?

Anmäl
2015-07-06 09:44 #1 av: Sissibi

Det finns flera nyanser på midsommarblommor , en albino saknar pigment och är helt vit  .

Anmäl
2015-07-06 09:52 #2 av: Halvdansken

Som #1 skriver så finns de många olika midsommarblomster/Nävor/Geranium. Jag har säkert en 8-9 olika hos mig, varav en helvit.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2015-07-06 21:38 #3 av: Nosen

Ojj då lärde man sig nått nytt!

Jag har aldrig sett någon annan än dom "vanliga" lila ^^

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.