Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rosor

Rosor

2015-05-17 11:24 #0 av: solveig.blomqvist@hotmail.com

Hej

Undrar om jag kan få lite tips om mina rosor, ser ut som om de alla har dött, men jg minns hur det var förra året då så det likadant ut men ändå levde en del. Jag  bor ju utanför Boden så det kanske är för tidigt att ge upp eller vad tror ni?

Glad för svar/ Solveig

Anmäl
2015-05-17 11:47 #1 av: VildaVittra

Bladen har knappt börjat att komma här i Uppsala. Så du får ha lite tålamod ett tag till. Glad

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2015-05-17 11:51 #2 av: solveig.blomqvist@hotmail.com

Tack var skönt att höra att det finns hopp/S

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.