Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fruktträd, bärbuskar och bärväxter

vinranka

2015-05-15 20:01 #0 av: lilljaeger

Jag fick för mig att impulsköpa en fin vinranka som ser ut att ha tre stammar till min balkong. Nu är frågan, vilken kruka bör jag välja? Har en stor kruka i plast (utan hål i botten)  som är 35 cm djup och 55 cm bred. Sen har jag en i keramik som är 55 cm djup och 30 bred med hål och fat.
Vilken låter som vinrankan kommer trivas bäst i ?  eller behöver jag ännu större kruka ?  
Tack för svar =) 

Anmäl
2015-05-15 22:59 #1 av: VildaVittra

Jag skulle ha den i en rektangulär murbruksbalja, för då kan man enklare bygga ihop krukan med en spaljé om man vill flytta vinrankan om den inte trivs där man först satte den. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.