Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Blommor?

2015-05-10 16:16 #0 av: Katniss

Visste inte riktigt var jag skulle sätta detta inlägg. :)

Men i alla fall, jag har ett par blommor/växter i min trädgård, och jag undrar om de är giftiga för kaniner?

R.I.P. Anton 💔
Anmäl
2015-05-10 17:55 #1 av: Åsa S

Ser ut som judas silverpenningar, pionoch nån bräken, ingen av dem skulle jag ge som djurfoder när det finns ogräs som ex. maskros som man kan getill mat.

Anmäl
2015-05-10 18:07 #2 av: Katniss

#1 Ska inte ge som mat.
Jag ska göra en hage och just där jag ska göra den finns dessa växter så jag undrade bara om jag borde ta bort dom eller inte.

R.I.P. Anton 💔
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.