Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Krukväxter säljes!

2015-04-23 07:53 #0 av: OlleA

Jag säljer småplantor av följande krukväxter för 10 kr/st + portot:

Syskonstjärna (Ledebouria socialis)
Vildpelargon (Pelargonium iocastum)
Hottentottlilja (Cyranthus brachyscyphus)

Ibland finns även sticklingar av andra sorter. PM:a gärna om ni är intresserade!

Olle

Anmäl
2015-04-27 17:12 #1 av: OlleA

Det finns massor kvar. Glad

Anmäl
2015-05-02 14:21 #2 av: OlleA

Nu är hottentottliljorna slut, förutom att ni som har beställt ska få era förstås. Syskonstjärnor och vildpelargoner finns det fortfarande ganska gott om, och jag har även satt små blomstervaggor (Rhoeo spathacea) som säkert snart får rötter. De kostar också 10 kr/st + portot.

Olle

Anmäl
2015-05-10 18:31 #3 av: OlleA

Nu finns det skott av blomstervagga med fina rötter. Massor av syskonstjärnor finns kvar, och även en del vildpelargoner.

Olle

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.