Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Plastkrukor sökes/skänkes/bytes

2015-04-20 10:17 #0 av: OlleA

Har ni gott om gamla plastkrukor? Jag är intresserad av lite större krukor, från ca 15 cm i diameter och uppåt. Själv har jag massor av småkrukor, ca 8-10 cm i diameter, som jag gärna delar med mig av. PM:a gärna om ni är intresserade! Jag finns mellan Stenungsund och Ljungskile i Bohuslän.

Olle

Anmäl
2015-05-02 14:25 #1 av: OlleA

Detta är fortfarande aktuellt! Glad

Anmäl
2015-05-04 16:06 #2 av: Lily

Om det är vanliga planteringskrukor du är ute efter så skulle jag kolla när det planteras buskar vid nybyggda områden, de krukorna slängs ofta eftersom det blir för dyrt att rengöra dem. Då kan man ofta utan problem få några hundra krukor...

Anmäl
2015-05-04 16:25 #3 av: OlleA

Tack för tipset Lily! Jag vet också att Trädgårdsamatörerna säljer krukor för ungefär en tiondel av affärernas priser, men deras lager är begränsat och de storlekar jag behöver är ofta slut.

Olle

Anmäl
2015-05-11 13:04 #4 av: JMW

Fråga i affären. Jag har massvis med "plastkrukor" i större storlek som jag fått från affären. De får ju snittblommorna i hinkar (utan handtag) i olika storlekar. Bara göra hål i botten så har du perfekta krukor.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.