Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Köksväxter, kryddor och läkeörter

Röd citronmeliss

2015-04-10 12:25 #0 av: Kvigan

Hej! Ny på sajten :)

Tänkte kolla av om det är någon här som vet vad det beror på att en del av min citronmeliss blivit röd/rosa. Går den att använda som vanligt? Jag tänkte torka och ha till te.

På bilden ser man hur den ser ut på fram- & baksida, och ett "friskt" grönt löv till höger.

Anmäl
2015-04-10 12:31 #1 av: tlover

Jag vet inte vad det är men när jag fått så har jag använt det som vanligt och jag har inte dött Skrattar.

Det skulle ju kunna vara att det är en ökad mängd av den antioxidant som finns i bland annat lila te som skyddar mot blandannat frost och sol men det är bara en vild gissning.

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl
2015-04-10 13:23 #2 av: Kvigan

Jag tänkte också att det måste vara ofarligt, men att den kanske är klen och effekten/smaken är mindre. Den har stått i ett fönster och eftersom solen börjat skina allt mer kanske det beror på det :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.