Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Kan någon säga vad denna kaktusen heter?

2015-03-26 11:04 #0 av: [Silverräv69]

Hej på er!
Jag har med ljus och lykta letat efter denna kaktusen sedan flera år tillbaka, men ingen butik här nere i Skåne verkar ha den.

Skulle behöva hjälp med att få reda på vad denna heter för något, så att jag kan söka efter kaktusen lättare i blomsterhandel och liknande på nätet.

Tack i förhand // Andrea

¤HjärtaDu är aldrig ensam eller oälskad Hjärta¤

Anmäl
2015-03-26 11:08 #1 av: VildaVittra

Ökenstjärna, Pachypodium lamerei.

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2015-03-26 11:13 #2 av: [Silverräv69]

Åh TACK!
Det var visst ingen kaktus utan en suckulent!
Yes, nu kan jag äntligen hitta den!!

¤HjärtaDu är aldrig ensam eller oälskad Hjärta¤

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.