Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdens byggprojekt

rabatt

2015-03-18 15:09 #0 av: sangheim

Våren är här och idag tog jag tag i den bortglömda, förfallna rabatten! Till helgen blir det att fylla på jord och sen senare blir det blomster!

Anmäl
2015-03-22 19:45 #1 av: Halvdansken

Hoppas du limmat samman stenarna, annars rasar det när du fyller  på jord, om inte med en gång så när det regnat.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2015-03-25 07:53 #2 av: sangheim

Nej jag har inte limmat dom. Dom va inte heller limmade innan (nyinflyttad) därför muren såg ut som den gjorde så jag rätade först upp den och sen la stenarna på halva stenen under så jag byggde li om bakåt/inåt mot rabatten för jag tänkte att de skulle hålla lite bättre. :) får se hur de går, annars får jag göra om igen :)

Anmäl
2015-03-25 12:24 #3 av: Halvdansken

Jag vill inte vara en glädjedödare, men det kommer inte att hålla på jorden i många timmar.  Du måste fästa i hop stenarna.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2015-03-25 15:32 #4 av: sangheim

Haha nej då. Jag provar mig fram så får ja se hur de blir. Blir de galet så gör jag om de ;) De va ju en rabatt från början, så de håller nog ett lite tag iaf :) dessutom hyr jag bara huset, så vill inte göra allt för mycket "gratis jobb" ville bara räta till de som redan fanns ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.