Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsarbete i största allmänhet

blött - plantera träd?

2015-03-17 07:31 #0 av: Fialialej

Jag har lite småprojekt med mina föräldrars trädgård, och en sak jag funderar på är hur jag kan få marken i delar av trädgården att torka upp. Dikena behöver grävas ur, men frågan är om det räcker. Är det en bra idé att plantera träd för att dra upp vattnet ur backen? Jorden är mörk, tung och lerig. Vad för träd skulle iskall passa? Andra idéer på hur jag hjälper jorden att torka upp?

Anmäl
2015-03-22 19:46 #1 av: Halvdansken

Björk, suger massor med vatten.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.