Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Lökar och knölväxter

Blommor på Kreta

2014-09-15 20:45 #0 av: [GunillaF]

Har varit på härliga Kreta en vecka och där växte väldigt vackra vita blommor direkt på stranden. Väldigt vackra, tycker jag iaf. Jag knyckte med mig ett par "frökapslar" eller vad jag ska kalla det och ska se om jag kan få upp någon liten växt.

Min fråga är om någon vet vad växten heter?

Anmäl
2014-09-15 20:53 #1 av: VildaVittra

Strandlilja

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2014-09-15 23:23 #2 av: [GunillaF]

Åh, men tack! Blomma

Vad glad jag blir när jag ser att de går att odla som krukväxt här hemma Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.