Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fruktträd, bärbuskar och bärväxter

Vad är detta för växt !

2014-08-30 10:15 #0 av: [Try_To]

Ingen som vet vad detta är för växt ?

Anmäl
2014-08-30 10:19 #1 av: Åsa S

Chilipeppar (det finns många prydnadsvarianter med färgglada frukter som pekar uppåt) de är ätliga precis som andra chilifrukter men man brukar avråda att äta ifall de odlats fram och sålts som prydnadskrukväxt för då har man ofta använt bekämpningsmedel som inte är godkända att använda på ätliga växter.

Anmäl
2014-08-30 10:43 #2 av: [tk1971]

Prydnadspaprika? http://www.blomsterlandet.se/Vaxter-och-tillbehor/Inne/Krukvaxter/Blommande/Prydnadspaprika/

Anmäl
2014-09-01 01:32 #3 av: Carrosh

Tycker också det ser ut som en prydnadspaprika.

\m/
Äta bör man, annars blir man hungrig!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.