Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Köksväxter, kryddor och läkeörter

Frukthölster saknas

2014-08-12 19:00 #0 av: Nygammal

Varför får mina Japanska lyktor inga lyktor men de får enstaka blommor.

Saknas något i jorden eller vad beror det på?

Anmäl
2014-08-12 19:09 #1 av: Maria

Du menar att det efter blomningen inte kommer något pappershölster alls?

Mina blommar och sprider sig som ogräs och jag gör ingeting mer än försöker rycka upp dem om vårenSkrattar

/Maria

 

Anmäl
2014-08-12 19:16 #2 av: Nygammal

Precis inga pappershölster men de sprider sig villigt. En moderplanta som jag gav bort och som står i samma läge fullkomligt dingnar av hölster så något måste vara fel.

Anmäl
2014-08-14 11:04 #3 av: VildaVittra

Finns det pollinerande insekter  hos dig när de blommar? 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2015-06-24 10:38 #4 av: Nygammal

Har inte varit in här på länge men vill tacka för svaret. Jag har massor av bin i sina hotell och de surrar omkring så det måste vara något annat. Är det kanske hanar :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.