Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Vad heter busken

2014-08-12 14:53 #0 av: Waltuotac

Inför plantering, vet någon vad busken heter?

Anmäl
2014-08-12 16:39 #1 av: Evahelene

Det är en häckoxbär, Cotoneaster. Vilken sort får du googla dig fram till :)

Sluta aldrig hoppas, sluta aldrig be. Sluta aldrig önska - under kan ju ske!

Anmäl
2014-08-14 13:16 #2 av: AlexVG

Gaultheria är det,, finns ofta nu till höstplanteringar. Kan vara arten Gaultheria procumbens, Tuvvaktelbär då den är vanligast men numera finns det många hybrider och sorter. Kan planteras i trädgården och leva vidare. Behåller man dom i krukor övervintern i höstplanteringar är det dock inte alltid säkert att dom klarar vintern. 

Anmäl
2014-08-14 16:39 #3 av: Evahelene

Du har rätt Alex. När jag ser efter bättre så stämmer ju inte blommorna för mitt förslag... Förlägen

Sluta aldrig hoppas, sluta aldrig be. Sluta aldrig önska - under kan ju ske!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.