Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Köksväxter, kryddor och läkeörter

Hur vet man när tomaten är mogen?

2014-07-25 19:28 #0 av: balkongodlare

Odlar för första gången tomater som inte är röda som mogna. En av sorterna är Taxi, som ska vara gul som mogen. Första tomaten är gul nu, men jag är lite osäker på om den är helt mogen. Hur vet man? Röda tomater ser man ju när de blivit rätt röd färg men denna har jag aldrig sett ett moget exemplar av. Jag vet inte vilken gul nyans jag ska förvänta mig.

Anmäl
2014-07-25 19:30 #1 av: Cert

klämmer luktar och smakar. =)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.