Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fruktträd, bärbuskar och bärväxter

Krusbär

2014-06-08 14:21 #0 av: Dexterr

Har två krusbärsbuskar, en liten och en stor. Båda har många grenar utan blad och massa vit mossa på. Grenarna är rätt torra och vissa känns ihåliga. Några har ytterst lite blad längst ner, men inte något längre upp och inga tecken på att de ska komma några blad.
Ska jag beskära ner grenarna som är torra eller ska jag låta det vara? 

Kan ta bild o lägga upp om det skulle hjälpa =)

Anmäl
2014-06-08 21:11 #1 av: VildaVittra

Klipp bort allt gammalt och låt busken börja om på nytt. Passa på att gödsla ordentligt när du ändå inte kommer få någon skörd. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.