Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar

Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsdesign, -trender och -prylar

decorationssten till trädgård

2014-04-27 09:59 #0 av: Jaguar_

Hej hej alla!

Jag ha börjat fixa i trädgården nu i vår. Planterat vinbär, rabarber, björnbär och krusbär. Har i år använt mig av täckväv då jag e så trött på ogräs men jag undrar vad kan man lägga på så det inte syns men ändå hålla ogräs borta? Vi funderade på vit och svart sten...eller bara en av dom men vi vill inte göra det så dyrt då vi ska starta renovering av huset i sommar.
Så min fråga till er är...vart kan man få tag på sådan sten till vettigt pris? Plantagen ha små säckar...säkert 15 liters för 5 för 400kr pris men då blir det ju så dyrt..vi behöver mycket sten till 4 kanske 6 ställen i trädgården.
Eller ha ni något snyggt tips utöver dekorationssten?

Uppskattar alla tips jag kan få :-) Kanske även kan lägga upp bilder senare.

Anmäl
2014-04-27 12:43 #1 av: Halvdansken

Jag hade köpt flis, trä- eller barkflis.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2014-04-27 15:54 #2 av: Jaguar_

#1 Nice! Tack! Ska fixa in detta under veckan nu när jag äntligen är klar med trädgården...Phew!Pustar Blir nog nice detta.

Någon som vet om det där mossa gti fungerar någe vidare?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.