Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

ställa ut på balkongen

2014-04-08 19:09 #0 av: Challesengla

Vad tror ni, klarar sig blommafördagen som omplanteratas i balkonglådor på balkongen (inglasad)?

Eller ska jag ha dem inne ett tag?

Tror det bara är nätterna som kan bli lite kalla (Stockholm) annars full sol hela dagen.

Plantorna är ca 10-15 cm höga

Anmäl
2014-04-08 19:46 #1 av: Lill-Kisse

Nu blir det knappast minusrader på iglasade balkonger längre. 

Anmäl
2014-04-09 08:01 #2 av: kickboard

Det torde gå bra.  Själv sådde jag dem som frö häromdagen i mitt inglasade uterum.  Det brukar bli lagom och är det för kallt gror de långsammare.

Anmäl
2014-04-09 20:45 #3 av: Åsa S

Kan vara värre med dagen = gassande sol = dödligt hett för många sommarblommor så man bör öppna så det inte blir för hett + de flesta sommarblommor klarar inte stark sol så man måste ha fiberduk och liknande i början.

Anmäl
2014-04-10 12:52 #4 av: Maria

Jag skulle också varna mer för solen än för kylan så här tidigt på våren.

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.