Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsarbete i största allmänhet

Årets första fröer

2014-03-23 11:57 #0 av: Maria

Idag har jag inhandlat de första fröerna för i år.

Det blev, Grönkål, Sockerärtor, Mangold, ringblommor och Krasse.

I år kan jag inte förodla i uterummet då vi har en kattunge som är en riktig grävmaskinSkämtar så jag tänker köpa färdiga tomat och chiliplantor när de kommer.

De andra fröerna tänker jag odla på friland.

/Maria

 

Anmäl
2014-03-23 11:58 #1 av: Maria

Jag ska också se vad som överlevt av mina kryddor. Annars köper jag färdiga plantor även där.


/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.