Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Anisört

2014-03-06 10:49 #0 av: Vinsla

vid min lägenhet så har man planterat anisört och jag tycker det är en himla trevlig växt! men när jag tittat runt i plantskolor så har jag inte hittat den där. Är det en ovanlig växt eller är det bara jag som letar dåligt?

Anmäl
2014-03-06 11:36 #1 av: [T-Fia]

Jo den brukar finnas, men den är inte garanterat perenn utan dör ofta under vintern eller lever bara ett par år. Brukar dock fröså sig ganska bra.
Kikar du på plantan om den inte är nerklippt kanske du hittar frön i plantan, eller så kan du beställa från impecta, tror även Lord Nelson har i sitt vanliga sortiment och de är lättsådda.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.