Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdens byggprojekt

Vackerträdgårdsmiljö för kaniner

2014-02-25 13:52 #0 av: Maggie Magonilia

Hejsan!


Vi håller på att planera dotterna "hörna i trädgården för hennes kaniner. En fyrfacksbur i svart är bestäld. Vill få en trevlig miljö runt omkring så det smälter in i övriga trädgården.

Skulle vilja ha ngn form av staket mm.

Har ni några tips ideer? Lägger in några bilder hur det ser ut hos oss och några hur vi kan tänka oss.


Anmäl
2014-02-25 14:03 #1 av: Maggie Magonilia

Uteplatsen

Anmäl
2014-02-25 14:04 #2 av: Maggie Magonilia

denna bild inspirerar mig

Anmäl
2014-02-25 16:52 #3 av: Halvdansken

Ett staket i flätad pil skulle nog kunna passa hos er.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2014-02-25 20:26 #4 av: thildatessie

Vad vackert ni har det!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.