Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Annat som lever

Små vinterbadare på besök

2014-02-14 15:03 #0 av: FemFem

Småfåglar som badar är bland det gulligaste som finns. Cuteness overload verkligen. Vi har inget fågelbad men det blir stora pölar under häcken när det regnar och där badar de av hjärtans lust. Skrattar Men borde de inte tycka att det är lite kallt att bada nu?

Har ni också små vinterbadare i trädgården?

Anmäl
2014-02-15 12:49 #1 av: calypso-47

Hej!

Fåglarna behöver plaska bort ohyra och smuts och det gör dom nog året runt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.