Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Lyckliga Lotta

2014-02-07 23:11 #0 av: wimla01

Hej! Jag har haft min lyckliga Lotta i ett bra tag och den har alltid druckit så mycket vatten , tycker jag vattnar den hela tiden:D

Är Lyckliga Lotta en törstig blomma eller är det bara min som dricker så mycket?

Väldigt fin blomma och blommar ständigt , helt plötsligt bara hänger den för den är törstig igen , då ser den död ut .. sen när man vattnar den blir den som ny igen. Haha himla rolig blomma ;)


Anmäl
2014-02-08 09:21 #1 av: ikna

Den behöver kanske större kruka med mer jord?

Anmäl
2014-02-08 09:25 #2 av: wimla01

Ja för den har en rätt liten kruka. Jag provar det ;) Tack så mycket för tipset!

Anmäl
2014-02-08 20:33 #3 av: Uss

Jo, det är en törstig blomma, blir lättare att undvika att den säckar ihop med större kruka. Ha gärna ett lager lecakulor i ytterkrukan också så kan du vattna igenom ordentligt utan att riskera att rötterna står i vatten.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.