Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Ohyra, skadedjur och sjukdomar

Vindruva

2014-01-12 19:46 #0 av: Gabkyl

Det ser ut som om jag har fått mögel på min vindruva som jag planterade i somras i växthuset. Är det någon som vet hur jag ska få bort det?

Anmäl
2014-01-14 08:56 #1 av: Atropa

Ingen aning! Mina föräldrar hade också mögel i sommras men det försvann, kanske din gör med?:) btw kan man odla vindruvor inomhus?:)

Anmäl
2014-01-14 11:28 #2 av: Halvdansken

Ett bra tips är att sätta vindruvan utomhus, och sen via en grop/hål föra in den i själva drivhuset.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.