Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

Vad är detta?

2013-11-19 14:35 #0 av: Kimji

I somras sådde jag frön jag fått av en kompis i tron att det var gräslök. Istället dök denna växt upp. Den var inte dekorativ och verkar inte heller vara någon form av köksväxt så jag förstår inte alls vad det kan vara.

Anmäl
2013-11-19 14:35 #1 av: Kimji

Så här såg blommorna ut.

Anmäl
2013-11-24 10:42 #2 av: Atropa

Har en exakt likadan efter att ha sått basilika men den kom upp istället! Vet inte vad för växt det är heller...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.