Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Aktiviteter och evenemang

Frånvaro genom botanisk och kulturhistorisk resa.

2013-10-24 07:54 #0 av: Bjornen

Jag är strax på väg till Krim och södra Ukraina, för att lära mig ännu mera botanik och kulturhistoria. Kanske jag hinner se lite av Turkiet också eftersom jag blir i Istanbul en hel dag. Under den tiden är jag borta från sajten.

Anmäl
2013-10-24 11:41 #1 av: TinaNordberg


önskar dig en trevlig resa.

Tina Nordberg medarbetare:

 Fågelskådning i fokus

 Svamp i fokus

Anmäl
2013-10-24 12:48 #2 av: Lill-Kisse

Tänk om man fått följa med...
Ser fram emot din berättelser efter hemkomsten.
Go' tur!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.