Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Vilda växter och ogräs

Okänd växt.

2013-09-09 20:38 #0 av: [jojjajojja]

Hej, hej!

Mina trädgårdskunskaper är ytterst begränsade och jag behöver lite hjälp. Det dök upp en liten okänd växt i min balkonglåda för ett tag sedan och jag valde att plantera om den i en egen liten kruka. Hej vad den växte. Det är förmodligen någon form av ogräs, men vilken växt är det? 

Tack på förhand!Anmäl
2013-09-10 07:51 #1 av: Bjornen

Hästhov (Tussilago farfara), och sannolikt fanns någon rotbit med i jorden.

Anmäl
2013-09-10 21:38 #2 av: [jojjajojja]

Tusen tack för hjälpen! Ler

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.