Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Köksväxter, kryddor och läkeörter

Odla chili!

2013-08-28 14:20 #0 av: AliceJ00

Jag har en chiliplanta hemma ståendes i ett fönster. Den har växt mer än 10 cm och det har redan börjar komma blommor! Men jag tycker växten ser så "ledsen" ut eftersom bladen bara hänger ner.

Någon som har erfarenhet av chili?

:)

Anmäl
2013-08-29 12:35 #1 av: busigdemon

Mina plantor jag satt iår har blad med stjälkar som först går uppåt och sen efter att de blivit lite större så vinklar stjälkarna sig neråt.

Men mina plantor ser fina ut. Har både blommor och frukt på gång.

Anmäl
2013-08-29 13:57 #2 av: AliceJ00

#1 Ja samma här! Mina har också frukt på gång :)

Men jag tänkte bara om jag hade hjort något fel eftersom bladen börjat "hänga" ner :)

Anmäl
2013-08-29 21:34 #3 av: annaniklasson

Bladen på min börjar sloka lite så fort det inte är ljust i rummet, inte jättemycket men den ser liksom lite ledsen ut när det börjar skymma, kan det vara det kanske?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.