Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Ohyra, skadedjur och sjukdomar

små guldiga kryp på huvudsallad?

2013-07-19 21:48 #0 av: irjavera

Hej!

Har små, 1-2mm kryp som verkligen sitter fast på salladen. Får pilla bort dem, räcker inte med att skölja salladen. Ser ut att vara guld-aktiga.

Salladen växer i en låda. Spenaten och purjon i samma låda vhar inte samma problem. 

Vad kan detta vara?

Anmäl
2013-07-20 01:11 #1 av: Ninja

Sköldlöss? Det finns olika arter och kan se lite olika ut.. honorna sitter fast i växten, under sin sköld.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.