Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Köksväxter, kryddor och läkeörter

Vad är detta för växt?

2013-06-17 23:45 #0 av: Tant Grön

Vet någon vad detta kan vara? Någon sa att det var en sorts sallad, men jag har inte vågat prova.

Anmäl
2013-06-17 23:46 #1 av: Tant Grön

Kan tillägga att den övervintrat.

Anmäl
2013-06-18 06:12 #2 av: Bjornen

Skogsskräppa (Rumex sangunieus). Jag har aldrig smakat dem, men de borde kunna ha en syrlig smak, som släktingarna syror. 

Anmäl
2013-06-19 22:01 #3 av: Tant Grön

Tack för svar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.