Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Köksväxter, kryddor och läkeörter

Spenatskörd

2013-06-04 16:07 #0 av: ikna

I år fick vi mycket fin spenat, vi har skördat 4 backar.

Den är förvälld och infryst för vinterns behov.


 

Anmäl
2013-06-04 21:45 #1 av: [T-Fia]

Gott! Min har växt dåligt så den hinner nog gå i blom innan den blir skördeklar.

Anmäl
2013-06-05 06:51 #2 av: Bjornen

Spenat ska sås mycket tidigt eller efter 15 juli. Ju längre norrut desto viktigare att de inte sås i juni. Spenat är en långdagsväxt som blommar under långa dagar. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.