Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Ohyra, skadedjur och sjukdomar

hjälp utrota ollonborrelarver

2013-06-03 19:38 #0 av: mariatingsund

Hej alla, jag behöver hjälp, en stor del av trädgården håller på att försvinna, var jag sätter ner spaden, så finns det massor att jättelika ollonborrelarver. Krikonträdet är halvdött, pionerna likaså, lavendeln, till och med järneken osv ,  och jag vet inte hur jag kan skydda trädgården. Trädet har ytliga rötter så jag kan inte ens gräva upp marken o sålla.

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl
2013-06-03 21:40 #1 av: Love-

Det finns inga godkända bekämpningsmedel, men kan pröva behandling med nematoder.

Besök gärna min FB:sida:http://www.facebook.com/RosaliesDesign och min hemsida http://www.rosaliessmycken.n.nu/
 Medarbetare på återbruk , trädgård och Feminism

 

  

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.