Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdens byggprojekt

Höns med pilstängsel!

2013-05-16 19:32 #0 av: krimskrams

Tänkte skaffa mig några hönor och en tupp!

Självklart ska hönsen ha en egen utegård opch jag tänkte att man skulle kanske kunna göra stängsel av tätflätad pil för att få ett levande staket!

Någon som har erfaranhet av dylikt`?

Tankar om detta? Kunde det funka?


Anmäl
2013-05-16 19:35 #1 av: Niklas

Om du inte får svar här finns det en hönssajt:

http://hons.ifokus.se

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2013-05-16 19:37 #2 av: VildaVittra

Ett pilstängsel skulle enbart hålla hönsen inne, men inte rovdjuren ute. som Niklas sa, det finns en hönssajt, där kan du få råd och tips av oss alla som föder upp höns.

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.