Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdens byggprojekt

Göra om lekstuga!

2013-05-11 16:33 #0 av: emelieeva

Hej, jag har en gammal lekstuga som är i gott skick. I sommar hade jag tänkt mig att göra någonting av den i och med att den inte används nu. Jag vet dock inte till vad! Jag har kanin, fågel och råttor och funderar på om man skulle hitta på någonting till dem! Någon som har några ideer? 

Anmäl
2013-05-13 10:43 #1 av: Chieko

Lekstugor brukar bli bra kaninbostäder, om man inte har något emot att den kanske inte passar för barn sen. Såga upp ett hål någonstans, kanske i vanliga dörren, så att kaninen kommer ut och bygg en ordentlig hage runt så att den kan gå ut och in när den vill. 

Det går säkert att göra liknande för fåglarna, men kräver ju en ordentlig voljär runt lekstugan. 

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

Anmäl
2013-05-13 22:13 #2 av: emelieeva

Jaa det låter bra, tänkte göra någonting inför sommaren som sagt. Perfekt ide! Tackar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.