Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Achimenes (femöring) Aime Saliba

2013-05-10 08:02 #0 av: nybban

Två småplantor enligt bild, även bild på min blommande planta från förra sommaren 20:-/st plus frakt

Anmäl
2013-07-08 11:04 #1 av: znappelina@hotmail.com


Hej. Har du plantor kvar på femöringarna i olika färger?

Häls carina

Anmäl
2013-07-08 11:09 #2 av: Linnet

Hej, ja du, dom har ju hunnit växa sig rätt stora, men det kan väl kanske finnas småplantor också i krukorna, jag får ta och kolla upp det. Det går ju även att klippa skott av dom. Har ett 10-tal olika femöringar.

Anmäl
2013-07-08 16:28 #3 av: nybban

Ojdå inlägget ovan är från mig, råkade skriva på dotterns inloggning, men har bytt bort ett avklippt skott av femöring för några veckor sen och det har fått rötter och är satt i jord, så det är också ett alternativ.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.