Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Vilda växter och ogräs

Ogräs

2013-05-05 19:46 #0 av: Gabkyl

Hej
Undrar om detta är något att spara

Anmäl
2013-05-05 20:19 #1 av: VildaVittra

Det kanske kan vara någon typ av primula, så ja, då är det något att spara.

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2013-05-05 20:32 #2 av: [T-Fia]

Jag tror det är en digitalis, så om det är ogräs eller inte är en smaksak. Hos mig är det inte ogräs.

Anmäl
2013-05-05 22:35 #3 av: Tant Grön

Ingen primula. Jag gissar på digitalis eller vallört. Jag skulle ha sparat den.           

Anmäl
2013-05-05 22:51 #4 av: Bjornen

Troligen vanlig fingerborgsblomma (Digitalis pupurea). Jag skulle behöva känna på bladen för att vara helt säker. Alternativen skulle vara jättekungsljus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.