Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Humle eller hampa

2013-05-04 21:45 #0 av: Mingo

Har jag fått CANNABIS i min trädgård - ELLER är det min Humle som spritt sig från ena änden av trädgården till den andra????

Anmäl
2013-05-05 06:30 #1 av: Bjornen

Hampans tre arter eller underarter är ettåriga. En av dem var vanligt odlad i norra Europa (höjd upp till 2 meter) och en i södra Europa (höjd upp till 4 meter) som spånadsväxt. Den tredje Cannabis sativa indica odlades också som spånadsväxt, men innehåller höga halter av cannabis och är värmekrävande. På bilden är det förstås humle.

Anmäl
2013-05-05 10:19 #2 av: Mingo

Haha - tack då kan jag pusta ut .... såvida humlen inte tar ÖVER hela min trädgård förstås .... :)


Anmäl
2013-05-05 21:48 #3 av: Linnea

Jag får hampa i trädgården varenda år, den självsår sig från fågelbordet. Dock är det ju inte den olagliga varianten.

Skynda långsamt så går det fortare
Sajtvärd på
Fälttävlan

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.