Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Växthus, uterum och vinterträdgård

Växthus från Rusta

2013-04-04 22:14 #0 av: fridasofias

Jag har köpt mig mitt första växthus, ett växthus från Rusta nu när de hade halva priset! Det ser ut såhär; http://rusta.se/vaxthus-p62301036.aspx 

Jag är ivrig att få hem det och har sökt erfarenheter och betyg på nätet men hittar inget. Är det någon som har provat detta?

Hade tänkt att lägga markduk och sedan singel i botten, hus låter det? Hur fäster jag det bäst i marken? Bra inredning såsom hyllor, var hittar jag det?

Mottager gärna tips! Är helt färsk vad gäller växthus!

Anmäl
2013-04-04 22:21 #1 av: VildaVittra

Så små växthus får du förankra väldigt väl så de inte blåser omkull. Tänk dig fästpunkterna på gamla tält.

Aluminiumet är dessutom ganska tunn, så vintertid måste du skotta taket samt inte ha det där det kan träffas av snöras. En annan variant är att sätta stag inuti att stötta taket vintertid.

Men med det priset var det verkligen ett fynd.

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2013-05-07 14:47 #2 av: fridasofias

Håller nu på sätta ihop växthuset och kan lova er att tålamodet testas rejält! Skulle inte göra om det! Däremot hoppas jag fortfarande och tror att det kan bli bra när det äntligen står där det ska!

Anmäl
2013-05-07 14:52 #3 av: VildaVittra

#2 Äsch, nästa gång vet du ju hur man inte ska göra och kommer sätta ihop det på en kvart

Skämtar

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.