Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Växthus, uterum och vinterträdgård

Växthus förfrågan

2013-03-08 20:05 #0 av: Trollungar


Hejsan!

Jag tänkte bara höra om det är någon som har nån erfarenhet av växthusen från Rusta?

Är det något att ha?

 

MvH Helene

Anmäl
2013-03-08 20:41 #1 av: beem

Vilken sort menar du - kan du lägga  in en bil.

En bekant  till mig köpte på ÖB. Den kräver väldigt bra lä och bra förankring för att inte ta vind om det blåser kraftigt. Vid en kraftig blåst rasade alla hyllorna för henne.


Anmäl
2013-03-09 09:50 #2 av: Trollungar


Här kommer en bild

Anmäl
2013-03-09 10:57 #3 av: beem

De är ung. lika som det på ÖB men jag tror själva underredet på det du visar ser annorlunda ut. Det ser stabilare ut.  På Rusta' s hemsida står det.  Växthuset måste förankras väl på ett plant, stabilt och jämt underlag. Jag skulle vilja tillägga att man sätter det  i ett inte alltför öppet och blåsigt läge. 

Jag ser att Rusta har satt ner priset rejält nu så det gäller att passa på.

Hoppas någon som har just detta växthus skriver en rad. Det vore intressant att veta.Anmäl
2013-04-03 15:24 #4 av: fridasofias

Jag har chansat och köpt ett men det dröjer ju innan jag kan lämna betyg på det! Är också nyfiken om någon annan har erfarenheter?

Anmäl
2013-05-07 14:53 #5 av: fridasofias

Det kräver sjukt mycket tålamod som helst och vi klarar det knappt på två personer men snart står det nog på plats! Tror att det blir bra när det är färdigt men jag skulle inte sätta ihop ett till! (Iofs har jag ju facit nu!)

Anmäl
2013-05-07 16:36 #6 av: Tant Grön

Hur många kvadrat är det på och vad kostar det? Och vilket material, vilken typ av plast? Kanalplast?

Anmäl