Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

När ska man så?

2013-03-05 23:00 #0 av: Turgris

Jag har en jätte snäll vän vars mor gav mig några fröer men jag är osäker på när man ska börja förså dem.


Ringblomma.
krasse.
sockerärta.
blomsterböna.

Anmäl
2013-03-06 16:12 #1 av: Bjornen

Sås direkt på friland. Krasse och blomsterböna tål inte frost och kan eventuellt förodlas i maj. Blomsterböna ska ha jordtemperatur av minst 8 grader och lufttemperatur alltid över 0.

Anmäl
2013-03-07 21:26 #2 av: Åsa S


Japp så på friland säger jag med de växtslagen blir bäst då man sår dem i backen tycker inte de blir lika bra då man försår.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.