Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Pelargoner och speciella krukväxter

Pelargoner - en egen rubrik?

2012-12-29 09:52 #0 av: Cattii

Hejsan!

Jag undrar om det skulle vara möjligt att få en egen rubrik för pelargoner?
Som vi alla vet är ju pelargoner en av de populäraste utomhuskrukväxterna, sorterna är många och entuaiasterna ännu fler Skrattande Tyvärr är många pelargonforum låsta för betalande medlemmar, men var vore då ett bättre ställe att samla dessa entusiaster än här?!

Jag vet att det går att skriva om pekargoner här iaf, under krukväxter utomhus och inomhus, men det är en jobbig sajt att söka på då man specifikt bara vill ha pelargonfakta då man skickas ut till google varje gång. Dessutom tror jag vi lockar ännu fler till sajten om vi får igång en aktivare pelargondiskussion Glad

 

Mvh/Cattii

Anmäl
2012-12-30 10:30 #1 av: Cattii

TACK! för snabbt gensvar Skrattande

Nu har alltså Pelargonerna fått en egen rubrik och alltså blir det lättare för oss pelargonentusiaster att hitta allt som har med pelargoner att göra och även enklare för oss att få svar på våra frågor och funderingar.

Hoppas nu ni alla utnyttjar denna möjlighet Skrattande

Anmäl
2012-12-31 13:24 #2 av: beem

Egen rubrik....var ?


Anmäl
2012-12-31 13:28 #3 av: Cattii

Det är bara att kolla i menyraden till vänster, så står det där efter "Parker, plantskolor och evenemang" :))

Anmäl
2012-12-31 20:05 #4 av: beem

Jaa nu ser jag. Tack för ditt svar.


Anmäl
2013-01-06 09:54 #5 av: kicmat

Så läckert! Det ska jag kolla in!Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.