Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Syrener i blom.

2012-11-26 08:53 #0 av: Bjornen

Nu rapporteras att syrenerna blommar i Simferopols botaniska trädgård (Krim i Ukraina), trots att det varit de första vinterdagarna där.

 

Anmäl
2012-11-26 10:39 #1 av: beem

Åh så fint att få se Syrener i blomning den här tiden.


Anmäl
2012-11-26 23:07 #2 av: Bjornen

I artikeln finns också bilder (ryskspråkig förståss), men jag lyckades inte bifoga länk till artieln. En av blommorna har också sex kronbladsflikar istället för fyra. Även schersminer blommar där nu.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.