Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Lökar och knölväxter

scilla vs pärlhyacint

2012-08-07 19:44 #0 av: camilla69

Vilken av dessa sprider sig fortast ??
Ska sätta lök på en lång slänt och vill ha den som sprider sig bäst :-)

Anmäl
2012-08-08 05:32 #1 av: Bjornen

Scilla srider sig mycket fortare än pärlhyacint om de får mjlighet att fröså sig. Det gäller särskilt på inte alltför torra platser och sibirisk blåstjärna.

Anmäl
2012-08-08 08:50 #2 av: camilla69

Hur är det med botaniska krokusar ?
Sprider de sig lätt ?

Anmäl
2012-08-09 10:37 #3 av: Bjornen

Botanisk krokus fröar av sig dåligt men bildar nya sidolökar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.